MARMARIS BEZORGSERVICE

MARMARIS BEZORGSERVICE Heerlijke gerechten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2714 beoordelingen
25 okt 2020 om 20:14 Weerrrrr lekker gegeten man!!
25 okt 2020 om 20:13 Heerlijk
24 okt 2020 om 3:25 Lekker gegeten! Jammer dat we lang moesten wachten maar het was erg druk. Dus dan wachten we even geen probleem want het eten van hier is altijd top!
24 okt 2020 om 1:19 Bezorger bij verkeerde adress. Patat slap vettig zat helemaal onder olie. At meer olie dan patat.
23 okt 2020 om 15:33 Lekker gegeten. !!
23 okt 2020 om 4:13 Het eten is, na een aantal eerdere keren hier besteld te hebben, wederom zo lekker. Het eten is zo veel, dat ik, in dit geval, de kapsalon kip niet opkreeg. De bezorgers zijn altijd netjes op tijd en heel vriendelijk.
22 okt 2020 om 22:42 Zoals altijd heerlijk gegeten. Het was veel en van goede kwaliteit. Ik bestel hier altijd en altijd een goede ervaring. Ga zo door!
21 okt 2020 om 0:41 Te weinig shoarma saus meegegeven.
19 okt 2020 om 10:08 Eten was prima bezorg tijd iets aan de lange kant en we misten vorkjes voor bij de kapsalon
18 okt 2020 om 21:16 was weer super lekker en we hadden weer die aardige bezorgster
18 okt 2020 om 20:57 Waas weer lekker gegeten
18 okt 2020 om 20:50 Was echt goed op tijd gebracht en goed warm